Didelės talpos lauko elektrinis grilis, rūkykla ir karšto oro gruzdintuvė turi keturias kepimo funkcijas ir išmaniąją kepimo sistemą, kuri stebi maisto temperatūrą, kad pasiektumėte puikių rezultatų. Idealiai tinka kepti ant grotelių ištisus metus soduose, terasose, stovyklavietėse ir balkonuose.
Pristatymo būdai
Žemiau pateikiami galimi pristatymo būdai ir preliminarūs terminai
Lapkričio 27 - 29
Didesnis. Tikslesnis. Tas pats autentiškas dūmo skonis.
Pristatome „Ninja Woodfire Pro XL Electric BBQ Grill & Smoker“, kuriame paruošite dar daugiau mėgstamų patiekalų, o įmontuotas skaitmeninis termometras padės išvengti spėlionių. Elektra maitinama kepsninė yra patogi, greitai įkaista, o 100 % natūralios „Woodfire“ granulės suteikia autentišką dūmo skonį.
Visas skonis be rūpesčių, susijusių su dujomis ar medžio anglimis.
Didelė kepsninės talpa
Mėgaukitės tradicinės kepsninės kepimo ant žarijų efektu ir autentišku kepsnių paviršiumi, naudojantis elektros energija – dabar 30 % didesnė kepimo talpa ir integruotas termometras, kad kiekvieną kartą pasiektumėte puikių rezultatų.
Ruošiate šeimyninį BBQ ar sodo vakarėlį su draugais? Lengvai pamaitinsite minią: didelėje 45 cm x 31 cm grilio plokštėje telpa iki 10 mėsainių, 40 dešrainių, 2 pilni šonkauliai, iki 6 kepsnių arba du 3 kg svorio viščiukai. Gruzdinimo krepšyje galima kepti iki 1,8 kg maisto.
Nerimaujate, kad grilio patiekalai bus nepakankamai iškepę?
Įmontuotas grilio termometras kiekvieną kartą užtikrina tobulai iškeptą mėsą ir žuvį, todėl galite gaminti drąsiai. Tiesiog įkiškite skaitmeninį zondą į maistą, pasirinkite vieną iš nustatytų maisto produktų tipų ir pasirinkite tobulą baigtumą – nuo „rare“ iki „well done“. „Ninja“ išmanioji kepimo sistema nuolat stebi maisto temperatūrą, kol jis kepa, ir praneša, kada jį galima išimti, kad galėtumėte atsipūsti ir mėgautis kepsnine be streso.
4 gaminimo būdai:
• BBQ kepsninė
Kepkite ant grilio klasikinius kepsnius ir ne tik – mėsainius, dešreles, paneer kebabus, tandori vištienos iešmelius, sultingus kepsnius, ant grotelių keptą vištieną, halloumi, fajitas, ant žarijų keptą kukurūzą ir dar daugiau. Lengvai paruoškite greitą vakarienę šeimai darbo dienos vakarą arba mėgaukitės savaitgalio kepsnių kepimu su draugais ar šeima.
Kepsninėje pasiekiama 260 °C temperatūra, kad kepsnys iškeptų ir apskrustų. Viršuje ir apačioje esantys kaitinimo elementai veikia kartu su konvekciniu ventiliatoriumi, kad maistas būtų ruošiamas tolygiai. Galite kepti atidarytu dangčiu, kad pajustumėte autentišką BBQ patirtį, arba leisti „Ninja“ atlikti visą darbą uždarytu dangčiu, kuris puikiai tinka ruošti storus mėsos gabalus ar šaldytą maistą. Dėl elektrinės galios nereikia pirkti medžio anglių ar dujų.
• BBQ rūkykla
Integruotoje rūkykloje deginamos natūralios medienos granulės, kad būtų sukurtas autentiškas, sodrus BBQ skonis, o konvekcinis ventiliatorius tolygiai skleidžia šilumą ir dūmus aplink maistą. Žemos temperatūros ir lėtas rūkymas puikiai tinka ruošti minkštus krūtinkaulius, rūkytus šonkauliukus, sveikus viščiukus ir didelius mėsos gabalus, kad dūmo skonis būtų pilnai išreikštas, arba greitai į bet kokį maistą įlieti dūmo skonio pliūpsnį.
• Air Fry
Naudojant „Air Fry“ funkciją galima kepti su iki 75 % mažiau riebalų nei kepant tradicinėje keptuvėje. Nuo karštame ore gruzdintų bulvyčių, bulvių skiltelių ir keptų bulvių iki daržovių mėsainių, mocarelos lazdelių ir mėgstamų šaldytų patiekalų. Mėgstate saldumynus? Panaudokite kepsninę desertams, pavyzdžiui, trupininiam vaisių pyragui, karamelizuotam ananasui arba dekadentiniam „s'mores“ pyragui – visa tai kepama lauke, kad nereikėtų palikti svečių.
• Roast
Daugiau nei kepsninė – nustatymas „Roast“ leidžia perkelti sekmadienio kepsnį į lauką arba patiekti traškias keptas bulves, įdarytas raudonąsias paprikas, harisa kepto žiedinio kopūsto kepsnius ar visą keptą vištą, paruoštą lauke.
Medžio ugnies technologija:
Elektra maitinama kepsninė, pagardinta degančiomis tikros medienos granulėmis. Lengvai suteikite bet kokiai kepimo funkcijai autentiško dūmo skonio. Specialiai „Ninja Woodfire“ sukurtos granulės gaminamos iš 100 % aukščiausios kokybės kietmedžio medienos su koncentruotu aromatu ir naudojamos tik aromatui, o ne degalams, todėl jums užtenka tik 1 semtuvėlio, kad jūsų kepsninė pasiektų kitą lygį. Granulių dydis ir forma užtikrina optimalų oro srautą ir pastovų dūmo skonį. Didelio tankio ir mažo drėgnumo – tai puikus derinys skonį sustiprinančiam dūmui sukurti.
Kepkite nuo šaldytų iki ant grotelių keptų
Prieš kepant nereikia atitirpinti maisto – puikiai tinka ruošti BBQ kepsninę darbo dienos vakare arba šaldytus mėgstamus patiekalus, pavyzdžiui, vegetariškas dešreles ir mėsainius.
Bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje
Maitinamas elektra, jis bus paruoštas, kai būsite pasiruošę jūs. Nebereikia vargti norint uždegti kepsninę – tiesiog įjunkite ir ruoškite maistą lauke be rūpesčių bet kurią savaitės dieną. Elektros energija reiškia, kad nėra anglių, dujų ar liepsnos, todėl kepsninę galima saugiai naudoti soduose, terasose, kempinguose, balkonuose ir kitose mažose lauko erdvėse. Kadangi kepsninė elektrinė, ji greitai įkaista. Kepimas uždengtu dangčiu puikiai tinka, kai oras per karštas, kad galėtumėte stovėti virš kepsninės.
Oro sąlygoms atsparus
„Ninja Woodfire BBQ“ kepsninė pagaminta atsižvelgiant į Didžiosios Britanijos orus, todėl aukščiausios kokybės medžiagos yra atsparios naudojimui lauke ir maisto ruošimui ištisus metus. Atsparus vandeniui pagal IPX4 klasę.
Lengva valyti
Lengva valyti dėl nelimpančios kepsninės plokštės ir nuimamo riebalų padėklo. Iš karto pradėkite kepti su dėžutėje esančiu virėjo sukurtu receptų vadovu.
DĖMESIO:
Atkreipkite dėmesį
Grilis
Bendrieji parametrai
Išmatavimai
Kita virtuvės technika