8 700 38500

I-VII: 08:00 - 20:00 val.

Navigation

2022 metų Apple naujienos - produkcija, kuri verta Jūsų dėmesio

2022-10-12

Apple įmonė įkurta 1976-ais metais ir jau ne vieną dešimtmetį mus džiugina inovatyviais įrenginiais, kurie keičia gyvenimus. Kiekvienais metais pasirodo vis daugiau modelių, kurie yra ne tik išmanesni, tačiau ir saugesni. Aptarsime šių metų tendencijas, kurios vertos kiekvieno XXI amžiaus žmogaus dėmesio.

Apple Airpods Pro 2nd GEN ausinės

Jeigu mėgstate klausytis muzikos arba podcastų – šios belaidės ausinės yra geriausiai Jums tinkamas pasirinkimas. Ne tik stilingos, nors tai akis traukia pirmiausiai, tačiau ir funkcionalios. Maksimalus baterijos veikimo laikas siekia net 6 valandas, tad ilgam galėsite pamiršti ausinių pakrovimą. Komplektacijoje yra ne tik kroviklis, tačiau ir trijų dydžių silikoniniai antgaliai. Viskas – vardan patogumo. Galiausiai, aktyvi triukšmo slopinimo funkcija suteiks galimybę geriau girdėti tai, ką norite, ne kas yra aplinkoje, o įmontuotas mikrofonas – bendrauti kad ir kur esate. Ausinės APPLE Airpods pro 2nd GEN tinka daugeliui Apple gaminių. Nuo iPhone modelių, kurie leis klausyti podcastų kad ir kur esate, iki išmaniųjų laikrodžių, kurie skirti savo kūno rengybai, o su muzika – viskas kur kas maloniau, tiesa? Šio modelio ausinės tinka ir daugeliui Macbook modelių, tad renkantis būtinai įvertinkite suderinamumą.


Apple Watch Ultra

Naujieji Apple laikrodžiai Ultra tikrai patiks kiekvienam išmaniam žmogui, kuris koja kojon žengia su technologijomis ir nori patogiai sekti savo organizmo pokyčius. Pirmiausia jie džiugina unikaliu stiliumi, kur kiekviena detalė – apgalvota iki mažiausių smulkmenų. Tvirti, nebijo vandens, tad ilgai tarnauja, o speciali IP6X technologija padaro laikrodžius atsparius dulkėms. Akis traukia ir „Always-On Retina“ ekranas – pats ryškiausias iš visų Apple laikrodžių modelių. Papildomos funkcijos kaip GPS antena, dvigubi garsiakalbiai, „International Orange“ mygtukas iš šono ir kitos smulkmenos suteikia šiai mažai Jūsų rankos puošmenai pagerinti Jūsų gyvenimo kokybę: leiskite dienas inovatyviau, judėkite daugiau, būkite pasiekiamu kad ir kur esate. Apple laikrodžiai suteikia galimybę juos jungti prie mobiliųjų telefonų ir ausinių. Tam, kad aktyvios veiklos fiksavimas ir stebėjimas būtų ne tik paprastesnis, patogesnis, tačiau ir malonesnis.  O juk sportuoti su muzika arba pokalbiais yra kur kas smagiau, taip?


Apple Watch SE

Stilingi Apple laikrodžiai SE – puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris nori sekti savo organizmo pokyčius. Kokios šio modelio laikrodžio galimybės? Didesnis saugumas, kuris leis Jums išvengti ekrano skilimo. Laikrodžio unikalumas – greitesnis, dviejų branduolių procesorius, kuris užtikrina didesnį našumą. Gaukite informaciją čia ir dabar, nelaukite. Tai dažnai svarbu XXI amžiaus žmogui, kuris labai skuba. Daugeliui svarbu ir tai, kad šio modelio laikrodžiai yra atsparūs vandeniui, tad su jais galite eiti ir į dušą, ir į baseiną. O funkcijų ir metrikų gausa – stebina: miego sekimas, streso lygio nustatymas, širdies dūžių fiksavimas, šeimos narių sujungimas į “vieną liniją”, muzikos klausymas ir panašiai. Viskas, ko reikia išmaniajam ir aktyviam žmogui. APPLE Watch SE laikrodis gali būti derinamas su daugeliu Apple telefonų įskaitant ir IPHONE 14 ir IPHONE 14 PRO. Žinoma, norintys sportuojant klausytis muzikos – taip pat turėtų pasirūpinti belaidėmis Apple ausinėmis.


Apple Watch series 8

Tai yra dar viena Apple gamintojo laikrodžių linija, kuris leis Jums kasdien sekti savo organizmo pokyčius ir būti pasiekiamam. Vienas svarbiausių šių laikrodžių išskirtinumų yra tai, kad jie turi specialius temperatūros jutiklius galinčius padėti dar geriau sekti savo organizmo pokyčius. Žinoma, Jus džiugins ir miego sekimo rodikliai, kurie padeda paprasčiau kontroliuoti savo dienos režimą, patobulintos treniruočių programos, papildomi saugumo įrankiai, kurie leis Jums paprasčiau pasirūpinti savimi. Apple Watch Series 8 turi didelį, elegantišką, visada “vaizdą rodantį“ ekraną. Tai – ne tik Jūsų pagalbininkas rūpinantis savimi, tačiau ir stiliaus akcentas. APPLE Watch series 8 yra derinami su Apple ausinėmis, kurios suteiks galimybę mėgautis muzika sporto metu. Štai modelis  APPLE Watch series 8 puikiai dera su APPLE Airpods pro 2nd GEN ausinėmis bei kitais Apple Watch modeliais.


Apple iPhone 14

Ieškantiems inovatyvumo ir galimybių – siūlome įsigyti iPhone 14 PRO. Tai yra telefonas, kuris leidžia radikaliai pakeisti požiūrį į mobiliuosius, kurie yra visada su mumis. Inovatyvios saugos funkcijos, 48MP kamera, platus dizaino pasirinkimas – kiekvieno poreikiams. O kur dar patvarumas, kurio reikia gyvenantiems intensyviu ritmu: keramikinis skydelis, patvaresnis stiklas, atsparumas vandeniui, nerūdijantis plienas ir kitos medžiagos, kurios leidžia maksimaliai apsaugoti telefoną. Saugumas – ne tik įrenginiui, tačiau ir Jūsų duomenims – tai yra iPhone 14 PRO prioritetas. IPHONE 14 PRO mobilusis gali būti derinamas su Jūsų išmaniuoju laikrodžiu. Tai padeda kur kas paprasčiau sekti savo organizmo pokyčius bei matyti – kur galima pasistengti kūno rengyboje. Žinoma, iPhone duomenis siūlome sinchronizuoti ir į MAC. Tuomet visa informacija, kad ir kokios Jums reikia – bus visada šalia nepriklausomai nuo naudojamo Apple įrenginio.


Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 – puikus pasirinkimas tiems, kurie renkasi telefoną vertindami nuotraukų kokybę. Šis mobilusis patenkins net ir paties išrankiausio poreikius. Įamžinkite nuotraukas 4K HDR 24 kadrų per sekundę greičiu. Ne iki galo patiko rezultatas? Galite nuotraukas redaguoti naudojant ProRes arba Dolby Vision HDR. „TrueDepth“ priekinė kamera leis mėgautis aukščiausios kokybės asmenukėmis, tad įamžinkite ne tik save, tačiau ir visą grupę žmonių. Už viso to slypi „A16 Bionic“ – geriausias išmaniojo telefono lustas, kuris pasirūpins Jūsų telefono galimybėmis kiekviename žingsnyje. IPHONE 14 – pasirinkimas gyventi tiesiog patogiau. Mėgstantiems klausytis muzikos per IPHONE 14 – būtinai reikia pasirūpinti ir Airpods. Taip pat patogu iPhone 14 susieti su MAC kompiuteriu. Taip Jūsų nuotraukos bei kita sukurta informacija sinchronizuosis automatiškai, Jums neteks vargti perkelinėjant failus.


Apple Macbook

Galiausiai, visada dėmesio sulaukia ir Macbook kompiuteriai, kurių galimybės šiuo metu yra labai plačios. Ne veltui Apple gali pasiūlyti tiek daug modelių. Rinktis galima įvertinus dizainą, galingumą, ekrano raišką, matmenis bei kitas smulkmenas, kurios leis Jums naršyti kad ir kur esate. Prie MAC kompiuterių tinka Apple ausinės, tad ir minėtas Airpods pro 2nd GEN. Tinkami priedai suteiks Jūsų įrenginiui daugiau galimybių ir patogesnį darbų atlikimą. Taip pat MACBOOK informacija gali būti sinchronizuojama su bet kuriuo Apple telefonu. Tai leidžia pačiam patogiai ir greitai dalintis informacija per kelis įrenginius.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 38500

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V