Prekės nr.: PR000128564
499,99 €
Prekės tech.
duomenys


Svarbu užsisakyti kartu
Pratęskite pirkinio garantinį laikotarpį:

Meistro paslauga

61.50€* - Orkaitės pajungimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso



  • Jeigu prekė yra Jūsų pasirinktoje parduotuvėje atsiimkite ją per 29 min tik už 5€ mokestį.
  • Pristatymas į namus: 1-3 d.d.
  • Pristatymas į paštomatą: 1-3 d.d.
Prekės modelis HWO60SM5F8BH
Išmatavimai 59,5 x 59,5 x 54,6 cm
Stiklų skaičius durelėse 4
Temperatūra (maks) 280 °C
Vidaus apšvietimas Yra
Energijos efektyvumo klasė A+
Galingumas, W 2600 W
Talpa 70 l
„SoftClose“ - švelnus durelių uždarymas Yra
Rankenėlės Yra
Spalva Juoda
Teleskopiniai bėgeliai Yra
Valymo tipas Pirolizė/Hidrolitinis
išmatavimai 37,1 kg
Montavimo aukštis 58 cm
Montavimo gylis 56 cm
Montavimo plotis 56 cm
Grotelių skaičius 2

ORKAITĖ HAIER I-TURN SERIES 4 HWO60SM5F8BH

ORKAITĖ HAIER I-TURN SERIES 4 HWO60SM5F8BH
Pirolizinio valymo funkcija

PIROLIZINIO VALYMO FUNKCIJA

Labai kruopštus orkaitės valymas 430 °C temperatūroje

 
Automatinis pirolizinis valymas ECO+

AUTOMATINIS PIROLIZINIS VALYMAS ECO+

Tobulas ekologiškas orkaitės valymas

 
Automatinis garinis valymas

AUTOMATINIS GARINIS VALYMAS

Garų funkcija suminkština orkaitės viduje susidariusius nešvarumus

 
350 receptų

350 RECEPTŲ

Nuolat atnaujinamas 350 receptų katalogas, įskaitant 50 vaizdo receptų

Teleskopinės kreipiamosios

TELESKOPINĖS KREIPIAMOSIOS

Saugus ir patogus paruošto maisto išėmimas

 
CLIMATECH

CLIMATECH

Optimali oro cirkuliacija lemia tolygesnį kepimą

 
XXL talpa

XXL TALPA

Didesnė talpa nepaisant standartinių matmenų

 
Energijos taupymas

ENERGIJOS TAUPYMAS

Mažesnės sąskaitos už elektrą dėl „A+“ klasės

 

Ruoškite valgį kaip virtuvės šefas!

Novatoriškos „Haier“ serijos prietaisai perkels jus į ateities virtuvę. Šie sprendimai leis jums gaminti patiekalus tarsi 5 žvaigždučių restorane savo namuose! Dirbtinis intelektas patars dėl optimalių nustatymų, o virtualusis asistentas palaipsniui nuves jus nuo paprasto maisto gaminimoNULL į meistriškumo viršūnę! Pažangi technologija, slypinti gražioje, minimalistinėje formoje. Kruopščiai atrinktos aukštos kokybės medžiagos garantuoja patvarumą ilgus metus. Griežtas, bet elegantiškas stilius puikiai derės prie šiuolaikinio interjero.

I-Turn Series 4

Susipažinkite su daugybe galimybių pasižyminčia nuotoliniu būdu valdoma orkaite „I-Turn Series 4“, kurios elegantišką minimalizmą išryškina įspūdingas juodo stiklo ir tamsaus nerūdijančiojo plieno derinys. Šios šiuolaikiškos orkaitės pagrindas yra dirbtinio intelekto funkcijos, tokios kaip „Climatech“, kurios garantuoja puikų šilumos paskirstymą, ar „Cook With Me“, t. y. jūsų asmeninis asistentas, veikiantis kartu su programėle „hOn“ ir skaitmeniniu orkaitės ekranu bei padėsiantis viso maisto ruošimo proceso metu. „I-Turn Series 4“ – tai prietaisas, su kuriuo pereisite į naująjį – nuotolinio maisto ruošimo – lygį.

„Cook with me“ – 350 aktualių receptų knyga

Nešvaistykite ieškodami geriausio recepto kulinarinėse knygose ar interneto svetainėse. Viskas, ko jums reikia, bus pasiekiama ranka, nes savo orkaitėje turėsite tikrą receptų knygą – 350 aktualių receptų, įskaitant 50 vaizdo įrašų, kuriuose išsamiai parodyta, kaip gaminti atitinkamą patiekalą, ir kurie taps jums tikru įkvėpimu. Kiekvieną receptą taip pat galėsite rasti savo išmaniajame telefone, programėlėje „hOn“, o per „Wi-Fi“ aktyvinti jį orkaitėje.

Dviguba kepsninė – kepimo galia, atitinkanti jūsų poreikius

Mūsų orkaičių išskirtinę grilio galią įvertinsite bent dėl dviejų priežasčių. Atsižvelgdami į savo poreikius, modeliuose „I-Turn“ galite rinktis viengubą arba dvigubą grilio režimą. Dvigubas grilio režimas leidžia kepti geriau ir greičiau, kad pasiektumėte lūkesčius atitinkantį rezultatą.

Automatinis hidrolizinis valymas

Orkaitės valymas garais hidrolizės būdu neabejotinai padės pašalinti net smarkiai pridžiūvusius nešvarumus. Įpilkite 300 ml vandens tam skirtoje vietoje orkaitės apačioje, nustatykite reikiamą programą ir palikite orkaitę 30 minučių. Ciklui pasibaigus ir orkaitei atvėsus, likusius suminkštintus nešvarumus lengvai nuvalysite kempinėle arba šluoste.

Automatinis pirolizinis valymas

Tikslų didelio kiekio nešvarumų šalinimą iš orkaitės vidaus užtikrina automatinė pirolitinio valymo sistema. Pasirinkite atitinkamą funkciją, kad sistema pašalintų visas riebalų nuosėdas ir kepimo likučius, sudegindama juos 430 °C temperatūroje, o orkaitei atvėsus tiesiog nušluostysite ją minkšta šluoste.

Automatinis pirolizinis valymas ECO+

Ar aukšta temperatūra ir minkšta šluostė yra suderinamos? Tiesiogiai – ne, bet atitinkama tvarka – be abejonės! Pirolizės sistema „ECO+“ suteikia galimybę valyti orkaitę reguliariai, tiksliai ir efektyviai. Aukštoje temperatūroje net didžiausi nešvarumai išskaidomi ir virsta pelenais, kuriuos ciklui pasibaigus ir orkaitei atvėsus galėsite be vargo nuvalyti šluoste.

„Multi-level“ – puikiai paruošiamas maistas kiekviename lygyje

Šiluma orkaitėje yra skleidžiama tolygiai, todėl maistą galėsite gaminti bet kokiame orkaitės lygyje. Be to, vienu metu galite kepti kelis patiekalus skirtinguose lygiuose, nesijaudindami dėl kvapų susimaišymo. Ši funkcija puikiausiai tiks kepant sausainius arba gaminant patiekalus su paukštiena, žuvimi ar daržovėmis.

„Tailor Bake“ – skanu ir sveika

Naudojant impulsinius kaitintuvus maistas bus skanesnis ir sveikesnis bei išsaugos visas maistines savybes. Orkaitėje „Haier“ duona visuomet bus tobulai iškepta – traški išorėje ir minkšta viduje, o vištiena – visada sultinga su puikiai apkepusia odele.

360° orkaitės vidaus matomumas dėl šoninio apšvietimo

Su dviem šoninėmis lemputėmis ir nauja lygia emaliuota danga puikiai matysite ruošiamą maistą viso kepimo proceso metu. Nuo šiol stebėkite viską – akį džiugins ir kylanti tešla, ir kepama užkepėlė.

Intuityvusis ekranas

Aiškus intuityviai naudojamas ekranas su rankenėle, valdomas vos vienu spustelėjimu, yra tobulai įkomponuotas į unikalų modernų orkaitės dizainą. Visapusė kontrolė, patogus ir paprastas naršymas bei greitai pasiekiami visi prietaiso veikimo režimai, įskaitant daugiau kaip 300 receptų.

Saugus ir patogus maisto gaminimas

Dėl specialiai suprojektuotų šoninių kopėtėlių ir teleskopinių kreipiamųjų kepti bus visiškai saugu ir labai malonu. Skardas ir groteles optimaliai išdėstykite reikiamuose lygiuose. Teleskopinės kreipiamosios garantuos, kad karštus patiekalus išimsite patogiau nei kada nors iki šiol. Gaminkite taip, kaip mėgstate, išlaisvinę savo kulinarinę fantaziją!

Puikūs rezultatai jūsų namuose

Dėl virtualios virtuvės šefo knygos savo mėgstamų patiekalų receptus visuomet turėsite po ranka, nes kiekvieną iš jų galėsite peržiūrėti ir pasirinkti savo išmaniajame telefone, programėlėje „hOn“. Naudodamiesi išskirtinėmis orkaitės savybėmis pasinerkite į kulinarinį nuotykį ir paruoškite gardžią lazaniją arba įspūdingą tartą su šparagais.

„Haier“ Nr. 1 pasaulyje

Jau daugia kaip 15 metų „Haier“ prekės ženklas yra lyderis buitinės technikos srityje, turintis vieną tikslą – projektuoti patikimus aukščiausios kokybės prietaisus. Prisitaikydami prie šiuolaikinio pasaulio dinamikos ir nuolat kintančių vartotojų poreikių, remdamiesi esminiais kokybės bei patikimumo principais, mes siūlome novatoriškus, funkcionalius ir šiuolaikiškus prietaisus, kuriuos buityje naudojate kiekvieną dieną ir kurie patenkins reikliausių vartotojų lūkesčius.

NAUJA ĮMONTUOJAMA ORKAITĖ JŪSŲ VIRTUVĖJE

haier_iturn4_ins1
haier_logo
haier_iturn4_ins3

Ši prekė yra šiose parduotuvėse:

I-V 10:00 - 20:00, VI 10:00 - 19:00, VII 10:00 - 15:00
I-V 10:00 - 21:00, VI 10:00 - 21:00, VII 10:00 - 20:00
I-V 10:00 - 21:00, VI 10:00 - 21:00, VII 10:00 - 21:00
I-V 10:00 - 20:00, VI 10:00 - 19:00, VII 10:00 - 18:00
I-V 10:00 - 19:00, VI 10:00 - 18:00, VII 11:00 - 16:00
I-V 10:00 - 19:00, VI 10:00 - 16:00, VII Nedirbame
I-V 10:00 - 21:00, VI 10:00 - 21:00, VII 10:00 - 21:00
I-V 10:00 - 19:00, VI 09:00 - 15:00, VII Nedirbame

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 38500

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V