Prekės nr.: PR000086454


Svarbu užsisakyti kartu
Pratęskite pirkinio garantinį laikotarpį:

Meistro paslauga

61.50€* - Džiovyklės pajungimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso



  • Jeigu prekė yra Jūsų pasirinktoje parduotuvėje atsiimkite ją per 29 min tik už 5€ mokestį.
  • Pristatymas į namus: 1-3 d.d.
  • Pristatymas į paštomatą: 1-3 d.d.
Prekės modelis T208H.W 576408
Energijos taupymo programa Yra
Filtro valymo indikatorius Yra
Indikatoriai Filtro užterštumo
Lengvas lyginimas Yra
Nesiglamžymo funkcija Yra
Papildoma informacija Ilgaamžis nerūdijančio plieno būgnas
Papildomos savybės Soft Drum™ yra sprendimas, padidinti džiovinimo efektą
Valdymas Mechaninis/sensorinis
Apsauga nuo vaikų Yra
Būgno medžiaga Nerūdijantis plienas
Būgno tūris 117 l
Džiovinamų skalbinių įkrova 8 kg
Džiovinimo technologija Šilumos siurblio
Energijos efektyvumo klasė D
Metinės energijos sąnaudos 236 kWh/metus
Programų skaičius 10
Tipas Džiovyklė
Triukšmingumo lygis 64 dB
Variklis Inverterinis variklis
Variklių skaičius 1 variklis
Spalva Balta
Darbo pradžios atidėjimas Yra
Aukštis 84,5 cm
Gylis 60 cm
Plotis 59,5 cm
Džiovinimo programos Džiovinimas vėsiu oru, lauko drabužiai, rankšluosčiai, vilna, patalynė, medvilnė, sintetika, džiovinimas pagal laiką, įvairūs drabužiai
FuzzyLogic sistema Quick Pro - efektyvi ir greita programa

 

Asko T208H-W 8kg  džiovyklė yra puikus prietaisas bet kokiam namų ūkiui. Ši energiją taupanti, novatoriška mašina pasižymi galinga iki 8 kg džiovinimo galia su itin tyliu, tačiau labai efektyviu varikliu, kuris ilgą laiką veikia patikimai ir tyliai. Džiovyklės šiuolaikiškas  dizainas suteikia stilingumo bet kokiems namams, o lengvai valdomi valdikliai leidžia lengvai ir nesudėtingai naudoti. Dėl  itin našaus filtro taip pat lengva išlaikyti švarų šį modelį, kad neprarastumėte efektyvumo dėl džiovinimo. Be to, dėl unikalios Acciaio Inox funkcijos, drabužiai bus išdžiovinti greičiau nei bet kada anksčiau ir nenusidėvės kiekvieną kartą naudojant. „Asko“ įsipareigojimas kokybei užtikrina, kad jų patikimos mašinos daugelį metų užtikrins išskirtinį našumą ir tarnaus žymiai ilgiau, palyginti su kitais rinkoje esančiais prekės ženklais – tai suteikia jums ramybę reguliariai naudojant šį prietaisą namuose.

SOFT DRUM™

Soft Drum™ tai  sprendimas, sukurtas siekiant pagerinti oro srautą aplink krovinį ir taip padidinti džiovinimo efektą. Apvalūs įdubimai su nuožulniais kraštais taip pat turi amortizuojantį efektą, kuris sumažina audinių nusidėvėjimą. Nauja būgno konstrukcija leidžia tolygiai ir švelniai džiovinti tiek mažomis, tiek didelėmis apkrovomis.

BUTTERFLY™ DŽIOVINIMAS

Ši išmanioji funkcija i taupo variklį. Unikalios būgno mentelės suverčia drabužius aštuonių figūrų pavidalu, kad drabužiai nesusijungtų. Dėl to sumažėja poreikis pakeisti būgno sukimąsi. Tai išmani funkcija, kuri apsaugo variklį ir diržą nuo bet kokios nereikalingos apkrovos, o drabužius – nuo ​​susiglamžymo.
 

NERŪDIJANČIO PLIENO BŪGNAS

Mes ASKO tikime ne tik tuo, kad nerūdijantis plienas tarnaus ilgiau, pavyzdžiui, plastikas, bet ir kad kokybiškos medžiagos  visada atrodys geriau. Galiausiai cinkuotas plienas rūdija, todėl nusprendėme savo būgnus gaminti iš nerūdijančio plieno. Štai kodėl mūsų džiovyklės tikrai tarnauja ilgiau.

LENGVAI NAUDOTINAS EKRANAS

Nepriklausomai nuo modelio, turėsite didelės raiškos ekraną su tiksliu kontrastu, be mirgėjimo, mažomis energijos sąnaudomis ir geru matomumu 180° kampu. Raktiniai žodžiai yra,  paprastas naudoti, prieinamos naudojimo visos funkcijos. Sąsajos yra kruopščiai sukurtos, kad paskatintų jus tyrinėti visas funkcijas ir rasti geriausias programas, parinktis ir nustatymus įvairiems audiniams, nešvarumo lygiams ir nešvarumo tipams. Galite sukurti savo asmenines programas naudodami skirtingus režimus ir parinktis, tada išsaugoti jas kaip mėgstamiausias, kad galėtumėte greitai jas rasti kitą kartą džiovindami.

ĮKELTI

Galite pasirinkti 3 apkrovos lygius: mažą, vidutinį ir sunkų. Ši funkcija yra praktiška norint optimizuoti džiovinimo laiką, priklausomai nuo drabužių kiekio.

MULTI FILTER SYSTEM™

Daugiafunkcinė filtrų sistema efektyviai sulaiko visus pūkus, prieš pasiekiant jautresnes džiovyklės dalis. Taip džiovinimo laikas sutrumpėja, o mašina veikia nepriekaištingai ilgai.

SENSI DRY™

ASKO Sensi Dry™ sistema matuoja drėgmę mašinoje ir aplink ją, o tai apsaugo nuo nereikalingo perdžiūvimo ir drabužių nusidėvėjimo.

VĖDINIMAS

Naudokite vėdinimo parinktį, kad atnaujintumėte drabužius arba atsikratytumėte savo augintinių plaukų. Vėsus vartymas bet kokį laiką gali būti naudojamas ir subtiliems drabužiams.

APSAUGA NUO SUSIGLAMŽYMO

Apsauginė priemonė nuo susiglamžymo automatiškai sukasi būgną tris sekundes kas minutę, kad jūsų drabužiai nesusiglamžytų. Programa veikia dvi valandas po programos pabaigos.

LINE CONCEPT™

Visos mūsų džiovyklės sukurtos pagal Line Concept™, kuri siūlo logišką mašinų naudojimo būdą iš kairės į dešinę.

Ši prekė yra šiose parduotuvėse:

I-V 10:00 - 21:00, VI 10:00 - 21:00, VII 10:00 - 20:00
I-V 10:00 - 21:00, VI 10:00 - 21:00, VII 10:00 - 21:00
I-V 10:00 - 20:00, VI 10:00 - 19:00, VII 10:00 - 18:00
I-V 10:00 - 19:00, VI 10:00 - 18:00, VII 11:00 - 16:00

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 38500

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V